SPROŠČANJE

PURESSENTIEL® REST & RELAX

Stress Roll-On za sproščanje z 12 eteričnimi olji

Vzemite si trenutek zase in nekaj vdihov namenite sprostitvi. Stress Roll-On vsebuje 12 eteričnih olj, ki pomagajo sprostiti napetost, blažijo občutke zaskrbljenosti, jeze in nervoze, umirijo živčnost in izboljšajo razpoloženje. Naj vam stres ne uničuje več življenja.

Pakiranje: 5 ml

O izdelku:

Vzemite si trenutek zase in nekaj vdihov namenite sprostitvi. Puressentiel® Stress Roll-On za sproščanje v stresnih situacijah vsebuje 12 eteričnih olj, ki pomagajo sprostiti napetost, blažijo občutke zaskrbljenosti, jeze in nervoze, umirijo živčnost in izboljšajo razpoloženje. Naj vam stres ne uničuje več življenja.

Puressentiel® Stress Roll-on za sproščanje z 12 eteričnimi olji je idealen zaveznik za pomiritev duha ob vsaki stresni situaciji, ki v vas sproža občutek nelagodja in negativna čustva.

Je priročen, majhen in praktičen, zato ga imate lahko vedno s seboj.

Prednosti:

AROMATERAPEVTSKI IZDELEK

Vsebuje botanično in biokemijsko opredeljena eterična olja najvišje kakovosti s superiorno sledljivostjo.

  • 100 % naravna eterična olja
  • brez sintetičnih dišav
  • brez barvil
  • brez konzervansov
  • brez  mineralnih olj
Navodilo:

Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na notranjo stran zapestij, na sence in vrat. Podrgnite zapestji ter 10-krat globoko vdihnite vonj sproščujočih eteričnih olj ob vsaki stresni situaciji, ki v vas sproža občutek nelagodja.

Sestavine:

Eterična olja:

Rimska kamilica, prava sivka, lavandin, vetivert, majaron, polaj, neroli, sladka pomaranča, grenka pomaranča (petitgrain), sandalovina, muškatna kadulja, vetiver, ylang-ylang

INCI: KAPRILIČNI /KAPRIČNI TRIGLICERID, IZOAMIL KOKOAT, ALKOHOL, ETERIČNO OLJE PRAVE SIVKE (LAVANDULA ANGUSTIFOLIA), LIMONEN, ETERIČNO OLJE LUPINICE SLADKE POMARANČE (CITRUS AURANTIUM DULCIS) LINALOOL, ETERIČNO OLJE CVETOV YLANG-YLANGA (CANANGA ODORATA), ETERIČNO OLJE KORENIN VETIVERTA (VETIVERIA ZIZANOIDES), ETERIČNO OLJE LISTOV GRENKE POMARANČE (PETITGRAIN), ETERIČNO OLJE POLAJA (MENTHA PULEGIUM), VODA, ETERIČNO OLJE LAVANDINA (LAVANDULA HYBRIDA GROSSO), ETERIČNO OLJE CVETOV MAJARONA (ORIGANUM MAJORANA), ETERIČNO OLJE MUŠKATNE KADULJE (SALVIA SCLAREA), NEROLI – ETERIČNO OLJE CVETOV GRENKE POMARANČE (CITRUS AURANTIUM AMARA), ETERIČNO OLJE RIMSKE KAMILICE (ANTHEMIS NOBILIS), TOKOFEROL, ETERIČNO OLJE SANDALOVINE (AMYRIS BALSAMIFERA), SONČNIČNO OLJE, BENZIL BENZOAT*, GERANIOL*, BENZIL SALICILAT*, FARNESOL*, IZOEVGENOL*, EVGENOL*, BENZILNI ALKOHOL*, CITRONELOL*, CITRAL*, KUMARIN* 

*Naravno prisotno v eteričnih oljih.

Previdnostni ukrepi:

Neposredno po nanosu kože ne izpostavljajte sončnim žarkom. Ne uporabljajte pri otrocih, mlajših od 7 let, nosečnicah ali doječih materah, ljudeh z anamnezo konvulzivnih ali epileptičnih motenj in ljudeh, ki so alergični na salicilate. Pred uporabo pri ljudeh z diagnosticirano boleznijo ali pri otrocih, se posvetujte z zdravnikom ali z zdravstvenim strokovnjakom.  Samo za zunanjo uporabo. Preprečiti stik z očmi in sluznicami. Ni primerno za uporabo pri alergikih, ki še niso opravili kožnega alergijskega testiranja. Hraniti zunaj dosega otrok. Za zunanjo uporabo.

Odgovorni do okolja:

Da bi zaščitili okolje, v podjetju Puressentiel za potisk pakiranj uporabljajo le črnila na rastlinski osnovi in karton, primeren za recikliranje, ki ga pridobivajo iz dreves iz trajnostno upravljanih gozdov.

Zanimivosti

Večina ljudi se vsaj nekajkrat v življenju spopada s stresnimi situcijami. Eterično olje grenke pomaranče v kombinaciji z 11 drugimi sproščujočimi in pomirjujočimi eteričnimi olji v Puressentiel® Stress Roll-onu pomaga sprostiti napetost. Ob stiku s kožo roll-on sprosti aromo in deluje hitro in učinkovito.

Sprostite se takoj.

Osredotočeni na sestavine

Prava sivka
Lavandula angustifolia
Sladka pomaranča
Citrus sinensis
Petitgrain
Citrus aurantium ssp. amara (folia)
Muškatna kadulja
Salvia sclarea
Majaron
Origanum majorana

Sorodni izdelki

REST & RELAX® Masažni balzam za dojenčke s 3 eteričnimi olji

Kremna tekstura balzama za dojenčke s hranljivimi  in vlažilnimi sestavinami (olivno olje in olja sladkih mandljev, makadamije ter grozdnih pečk)  omogoča nežno masažo, sproščujoča eterična olja pa pomagajo pri pripravi na spanec.

Pakiranje: 30 ml

STRESS Roll-On za sproščanje z 12 eteričnimi olji

Vzemite si trenutek zase in nekaj vdihov namenite sprostitvi. Stress Roll-On vsebuje 12 eteričnih olj, ki pomagajo sprostiti napetost, blažijo občutke zaskrbljenosti, jeze in nervoze, umirijo živčnost in izboljšajo razpoloženje. Naj vam stres ne uničuje več življenja.

Pakiranje: 5 ml

REST & RELAX® Sproščujoče pršilo za prostor z 12 eteričnimi olji

Pršilo s sproščujočimi eteričnimi olji uporabite podnevi in zvečer.  Podnevi zagotavlja sprostitev in pomaga umiriti napetost, ponoči pa nas pripravi na spanec, omogoča obnovitveni sen ter mirne in prespane noči.

Pakiranje: 75 ml, 200 ml