MIŠICE IN SKLEPI

PURESSENTIEL® MUSCLES & JOINTS

Pomirjevalni balzam s 14 eteričnimi olji 

Balzam za sproščujočo masažo mišic vsebuje 14 eteričnih olj s pomirjevalnimi lastnostmi ter kafro in mentol naravnega izvora. Obogaten je s karitejevim maslom, čebeljim voskom in sončničnim oljem – tremi sestavinami, ki zagotavljajo prijetno masažo za pomiritev bolečih področij. 

Pakiranje: 30 ml

   

Prednosti

Puressentiel® MUSCLES & JOINTS Pomirjevalni balzam s 14 eteričnimi olji je obogaten s karitejevim maslom, čebeljim voskom in sončničnim oljem. Tri hranljive sestavine zagotavljajo čudovito kremno teksturo, ki omogoča nežno masažo bolečih področij. Učinkovitost so preizkusili in potrdili prostovoljci in strokovnjaki – še en razlog več, da ta izdelek ne sme manjkati v vaši kopalnici.

100 % sestavin naravnega izvora. 

AROMATERAPEVTSKI KOZMETIČNI IZDELEK

 • Brez barvil
 • Brez mineralnih olj
 • Brez konzervansov
 • Brez sintetičnih dišav
 • Preizkušena toleranca

14 EOBBD* + kafra in mentol naravnega izvora

Odlična kombinacija sestavin naravnega izvora s pomirjujočimi lastnostmi. Idealno za športnike in rekreativne športnike, za uporabo pred vadbo in po njej ter pri vseh dnevnih aktivnostih.

*botanično in biokemijsko opredeljena eterična olja najvišje kakovosti s superiorno sledljivostjo  

  Dokazana učinkovitost

  Preizkušeno pod nadzorom uporabnikov, strokovnjakov in profesionalnih športnikov

   Preizkus učinkovitosti in zadovoljstva pri 48 osebah pod strokovnim nadzorom (fizioterapevti, osteopati, zdravniki).

  • 100 % strokovnjakov je mnenja, da je 100 % naravna formula pomemben dejavnik odločitve.
  • 90 % uporabnikov misli, da bodo izdelek uporabljali tudi po končanem preizkušanju in ga priporočajo.

  Navodilo:

  Masažni balzam nanesite na občutljive predele 3 x na dan. Mišice in sklepe masirajte tako dolgo, da se popolnoma vpije v kožo. Po uporabi si umijte roke. 

  Odgovorni do okolja:

  Za ohranjanje čistega okolja na ovojnini uporabljamo rastlinska črnila, karton za ovojnino pa je primeren za recikliranje in izvira iz trajnostno upravljanih gozdov. Prosimo, reciklirajte ovojnino, če jo boste zavrgli!

  Sestavine:

  karitejevo maslo, čebelji vosek, sončnično olje, kafra*, mentol*, terpentin*, eterična olja: belega čajevca (Melaleuca leucadendron – kajeput), iglic rdečega bora (Pinus sylvestris), listov zelenke (Gaultheria procumbens), listov rožmarina (Rosmarinus officinalis), limonen, eterična olja poprove mete (Mentha x piperita), listov niaulija (Melaleuca viridiflora), lavandina (Lavandula hybrida grosso), listov modrega evkalipta (Eucalyptus globulus), koščic muškatnega oreška (Myristica fragrans), cvetov majarona (Origanum majorana), lesa navadnega brina (Juniperus communis), tokoferol, eterični olji nageljnovih žbic (Eugenia caryophyllus) in cvetov divje rimske kamilice (Anthemis nobilis), linalol, evgenol, geraniol, izoevgenol, kumarin.

  Eterična olja

  Terpentin, beli čajevec, rdeči bor, zelenka, rožmarin, poprova meta, niauli, lavandin, modri evkalipt, muškatni orešek, majaron, navadni brin, nageljnove žbice, divja rimska kamilica

  Previdnostni ukrepi:

  Ni priporočljivo za otroke, mlajše od 15 let, nosečnice in doječe matere, osebe z anamnezo konvulzivnih ali epileptičnih motenj in ljudi z znano alergijo na salicilate. Pred uporabo pri ljudeh z diagnosticirano boleznijo se posvetujte z zdravnikom ali z zdravstvenim strokovnjakom. Izogibajte se stiku z očmi, sluznicami in poškodovano kožo. Uporabo odsvetujemo alergikom, ki še niso opravili kožnega alergijskega testa. Hraniti zunaj dosega otrok. Samo za zunanjo uporabo.

  Proizvaja: Laboratoire PURESSENTIEL® – Avenue Molière 144, 1050 Bruselj – Belgija , Tel: +32 (0) 2 896 44 88, www.puressentiel.com  Izdelano v Franciji.

   

  Osredotočeni na sestavine

  Divja rimska kamilica
  Chamomilla recutita
  Modri evkalipt
  Eucalyptus globulus
  Zelenka
  Gaultheria procumbens (wintergreen)
  Niauli
  Melaleuca viridiflora
  Poprova meta
  Mentha x piperita

  MUSCLES & JOINTS® Pomirjevalni balzam s 14 eteričnimi olji

  Balzam za sproščujočo masažo mišic vsebuje 14 eteričnih olj s pomirjevalnimi lastnostmi ter kafro in mentol naravnega izvora.

  Pakiranje: 30 ml

  MUSCLES & JOINTS® Gel za mišice in sklepe s 14 eteričnimi olji

  Gel za mišice in sklepe s 14 eteričnimi olji
  Za lajšanje bolečin v mišicah in sklepih s takojšnjim in dolgotrajnim učinkom.

  Medicinski pripomoček

  Pakiranje: 60 ml

  MUSCLES & JOINTS® Masažni roller s 14 eteričnimi olji

  Masažni roller s 14 eteričnimi olji  lajša bolečine v mišicah in sklepih po vadbi in pri ljudeh, nagnjenih k tovrstnim težavam. Nanos pred športno aktivnostjo omogoča optimalno zmogljivost.

  Medicinski pripomoček

  Pakiranje: 75 ml

  MUSCLES & JOINTS® Cryo Pure masažni roller s hladilnim učinkom

  Roller za mišice in sklepe s hitrim, intenzivnim in dolgotrajnim hladilnim učinkom. Odličen za blaženje bolečin po športnih in vsakodnevnih fizičnih naporih. »Krio« metoda je tradicionalna metoda z nanosom hladnih snovi na ciljno področje. 

  Pakiranje: 75 ml

  MUSCLES & JOINTS® Cryo Pure Gel za mišice in sklepe

  Cryo Pure® gel za mišice in sklepe vsebuje 14 eteričnih olj in ima sproščujoč vonj naravnega mentola. Zagotavlja hiter intenziven in dolgotrajen učinek.  "Krio" metoda v tradicionalni medicini uporablja nanos hladu na prizadeto področje.

  Pakiranje: 80 ml

  MUSCLES & JOINTS® Cryo Pure pršilo za mišice in sklepe s hladilnim učinkom 

  Pršilo za mišice in sklepe s 14 eteričnimi olji s  sproščujočim vonjem. S svojo nemastno teksturo omogoča prijetno masažo in zagotavlja hitro, učinkovito in dolgotrajno sproščanje prizadetih področij.

  Pakiranje: 150 ml