MIŠICE IN SKLEPI

PURESSENTIEL® MUSCLES & JOINTS

Cryo Pure Pršilo za mišice in sklepe s 14 eteričnimi olji

Pršilo za mišice in sklepe s hitrim, intenzivnim in dolgotrajnim hladilnim učinkom. Vsebuje 14 eteričnih olj s sproščujočim vonjem. Omogoča hitro masažo in zagotavlja dolgotrajno sproščanje občutljivih področij.

Pakiranje: 150ml

   

O izdelku

Puressentiel® MUSCLES & JOINTS CRYO PURE Pršilo za mišice in sklepe s 14 eteričnimi olji ima sproščujoč vonj. »Krio« metoda je tradicionalna metoda lajšanja bolečine z nanosom hladnih snovi. Skrbno formulirano pršilo omogoča hiter in enostaven nanos v treh sekundah ter uporabo na težko dostopnih mestih. Odlično se vpije v kožo. Že en nanos zagotavlja dolgotrajen hladilni učinek in sprosti občutljiva področja.  

Prednosti:

AROMATERAPEVTSKI KOZMETIČNI IZDELEK

Vsebuje botanično in biokemijsko opredeljena eterična olja najvišje kakovosti

  • Sestavine 100 % naravnega izvora
  • Preizkušena toleranca
  • Brez sintetičnih dišav
  • Brez potisnih plinov
  • Brez mineralnih olj
  • Brez barvil
Dokazana učinkovitost

Klinično preizkušena učinkovitost pod nadzorom dermatologov in fizioterapevtov:

  • Hiter, intenziven in dolgotrajen občutek hlajenja
  • Takojšnja pomiritev občutljivih področij
Navodilo:

Pred uporabo pršilo dobro pretresite, nato pa razpršite neposredno na občutljivo mesto (hrbet, vrat, ramena, komolci, zapestja, dlani, stegna, meča, gležnji, stopala…) z razdalje približno 15 cm. Uporabite, ko se vam zdi potrebno, vendar največ 2-krat na dan in ne več kot en teden v mesecu.

Sestavine:

alkohol, izopropil miristat, mentol, voda, eterična olja kodrolistne mete (Mentha viridis), širokolistne sivke (Lavandula latifolia), rdečega bora (Pinus sylvestris), zelenke (Gaultheria procumbens), rožmarina (Rosmarinus officinalis), lavandina (Lavandula hybrida grosso), ylang-ylanga (Cananga odorata), majarona (Origanum majorana), niaulija (Melaleuca viridiflora), atlaške cedre (Cedrelopsis grevei), nageljnovih žbic (Eugenia caryophyllus), laškega smilja (Helichrysum italicum), limonskega evkalipta (Eucalyptus citriodora),  javanske limonske trave (Cymbopogon winterianus), limonen*, linalool*, evgenol*, geraniol*, benzil benzoat*, benzil salicilat*, citronelol*, citral*

*snovi, naravno prisotne v eteričnih oljih.  

Odgovorni do okolja:

Za ohranjanje čistega okolja na ovojnini uporabljamo rastlinska črnila, karton za ovojnino pa je primeren za recikliranje in izvira iz trajnostno upravljanih gozdov. Prosimo, reciklirajte ovojnino, če jo boste zavrgli!

Previdnostni ukrepi:

Ni priporočljivo za nosečnice in doječe matere, osebe z anamnezo konvulzivnih ali epileptičnih motenj in ljudi z znano alergijo na katero izmed sestavin. Ne uporabljajte, če ste alergični na salicilate. Izogibajte se stiku z očmi, sluznicami in poškodovano kožo. Hraniti zunaj dosega otrok. Po uporabi si operite roke. Samo za zunanjo uporabo. Izjemno vnetljiv aerosol. Posoda je pod tlakom. Pri izpostavljenosti visokim temperaturam obstaja možnost eksplozije. Kajenje prepovedano. Ne predirajte ali sežigajte posode niti, ko je prazna. Ne pršite v odprt plamen ali drug vir toplote. Zaščitite pred sončno svetlobo. Ne izpostavljajte temperaturam višjim od 50°C/122°F.  

Zanimivosti:

Sonce naravnost kliče v naravo in v nas prebuja željo po gibanju. Ne glede na to, kakšno vreme je in ali ste izkušeni ali le nedeljski tekači, nihče ni odporen proti poškodbam. Zato je pomembno, da se na fizično aktivnost ustrezno pripravimo. Pri tem sta ključnega pomena ogrevanje pred vadbo in raztezanje po njej. Priporočljivo je spiti zadostno količino vode, da zagotovimo ustrezno hidracijo telesa.

Ne pozabite na masažo! Ta mišice prijetno ogreje in jim pomaga pri okrevanju.

Osredotočeni na sestavine

Lavandin
Lavandula hybrida ‘grosso’
Kodrolistna meta
Mentha viridis
Rddeči bor
pinus sylvestris
Gaulthérie
gaultheria procumbens (wintergreen)
Širokolistna sivka
Lavandula latifolia

MUSCLES & JOINTS® Pomirjevalni balzam s 14 eteričnimi olji

Balzam za sproščujočo masažo mišic vsebuje 14 eteričnih olj s pomirjevalnimi lastnostmi ter kafro in mentol naravnega izvora.

Pakiranje: 30 ml

MUSCLES & JOINTS® Gel za mišice in sklepe s 14 eteričnimi olji

Gel za mišice in sklepe s 14 eteričnimi olji
Za lajšanje bolečin v mišicah in sklepih s takojšnjim in dolgotrajnim učinkom.

Medicinski pripomoček

Pakiranje: 60 ml

MUSCLES & JOINTS® Masažni roller s 14 eteričnimi olji

Masažni roller s 14 eteričnimi olji  lajša bolečine v mišicah in sklepih po vadbi in pri ljudeh, nagnjenih k tovrstnim težavam. Nanos pred športno aktivnostjo omogoča optimalno zmogljivost.

Medicinski pripomoček

Pakiranje: 75 ml

MUSCLES & JOINTS® Cryo Pure masažni roller s hladilnim učinkom

Roller za mišice in sklepe s hitrim, intenzivnim in dolgotrajnim hladilnim učinkom. Odličen za blaženje bolečin po športnih in vsakodnevnih fizičnih naporih. »Krio« metoda je tradicionalna metoda z nanosom hladnih snovi na ciljno področje. 

Pakiranje: 75 ml

MUSCLES & JOINTS® Cryo Pure Gel za mišice in sklepe

Cryo Pure® gel za mišice in sklepe vsebuje 14 eteričnih olj in ima sproščujoč vonj naravnega mentola. Zagotavlja hiter intenziven in dolgotrajen učinek.  "Krio" metoda v tradicionalni medicini uporablja nanos hladu na prizadeto področje.

Pakiranje: 80 ml

MUSCLES & JOINTS® Cryo Pure pršilo za mišice in sklepe s hladilnim učinkom 

Pršilo za mišice in sklepe s 14 eteričnimi olji s  sproščujočim vonjem. S svojo nemastno teksturo omogoča prijetno masažo in zagotavlja hitro, učinkovito in dolgotrajno sproščanje prizadetih področij.

Pakiranje: 150 ml