MIŠICE IN SKLEPI

PURESSENTIEL® MUSCLES & JOINTS

Gel za mišice in sklepe s hladilnim učinkom

Cryo Pure® gel za mišice in sklepe s hitrim, intenzivnim in dolgotrajnim hladilnim učinkom.  Vsebuje 14 eteričnih olj in vas razvaja z naravnim vonjem mentola, ki deluje sproščujoče. “Krio” metoda je tradicionalna metoda lajšanja bolečine z nanosom hladnih obkladkov.  

Pakiranje: 80 ml

   

O izdelku

Puressentiel® MUSCLES & JOINTS Cryo Pure Gel za mišice in sklepe s 14 eteričnimi olji lajša bolečine v mišicah in sklepih s principom hlajenja. Zagotavlja takojšen in dolgotrajen občutek hlajenja. »Krio« metoda je tradicionalna metoda z nanosom hladnih snovi.

Gel se uporablja za lajšanje težav z mišicami in sklepi (bolečina v vratu, križu, mišični krči, občutek napetosti v mišicah in sklepih, zategovanje) ter pred in po športni aktivnosti.  Kombinacija masaže in 14 eteričnih olj s sproščujočimi vonji zagotavlja učinkovito rešitev za dobro počutje. Nemastna in nelepljiva tekstura hladilnega gela omogoča hitro masažo in zagotavlja takojšnje, učinkovito in dolgotrajno olajšanje na občutljivih mestih. Ne izsuši kože in za seboj pušča prijeten vonj. 

Prednosti:

AROMATERAPEVTSKI IZDELEK

Vsebuje EOBBD – botanično in biokemijsko opredeljena eterična olja najvišje kakovosti. 

  • Brez barvil
  • Brez mineralnih olj
  • Brez konzervansov
  • Brez sintetičnih dišav
  • Preizkušena toleranca
Dokazana učinkovitost

Klinično dokazana učinkovitost* pod nadzorom zdravnikov in fizioterapevtov:

  • Hiter, intenziven in dolgotrajen občutek hlajenja
  • Takojšnja pomiritev občutljivih področij

 

Uporaba:

Majhno količino gela nanesite na občutljivo področje (vrat, hrbet, ramena, komolce, zapestja, dlani, stegna, meča, stopala, gležnje…) dvakrat na dan. Izdelek temeljito vmasirajte v kožo. Po uporabi si umijte roke.  

Eterična olja:

zelena meta, širokolistna sivka, rdeči bor, zelenka, rožmarin, lavandin, ylang-ylang, majaron, niauli, katafray, nageljnove žbice, laški smilj, limonski evkalipt, javanska limonska trava

Odgovorni do okolja:

Za ohranjanje čistega okolja na ovojnini uporabljamo rastlinska črnila, karton za ovojnino pa je primeren za recikliranje in izvira iz trajnostno upravljanih gozdov. Prosimo, reciklirajte ovojnino, če jo boste zavrgli!  

Sestavine:

AQUA   (voda),   POLISORBAT 60,   ALKOHOL,  MENTOL,  ETERIČNO OLJE LISTOV ZELENE METE (Mentha  viridis),   AKRILATI/C10-30   ALKIL   AKRILAT  MREŽNI POLIMER, AMINOMETIL PROPANOL, ETERIČNO OLJE ŠIROKOLISTNE SIVKE (Lavandula latifolia) ,  ETERIČNO OLJE RDEČEGA BORA (Pinus sylvestris),  ETERIČNO OLJE  ZELENKE (Gaultheria procumbens), ETERIČNO OLJE ROŽMARINA (Rosmarinus officinalis), ETERIČNO OLJE LAVANDINA (Lavandula hybrida grosso), ETERIČNO OLJE YLANG-YLANGA (Cananga odorata), ETERIČNO OLJE MAJARONA (Origanum majorana), ETERIČNO OLJE NIAULIJA (Melaleuca viridifolia)  IZVLEČEK LUBJA KATAFRRAYA (Cedrelopsis grevei), ETERIČNO OLJE NAGELJNOVIH ŽBIC (Eugenia caryophyllus), ETERIČNO OLJE LAŠKEGA SMILJA (Helichrysum italicum) ETERIČNO OLJE LIMONSKEGA EVKALIPTA (Eucalyptus citriodora), ETERIČNO OLJE JAVANSKE LIMONSKE TRAVE (Cymbopogon winterianus) ,  LIMONEN*,  LINALOL*, EVGENOL*, BENZIL BENZOAT*, GERANIOL*, BENZIL SALICILAT*, CITRONELOL*. 

* Snovi, naravno prisotne v eteričnih oljih

Previdnostni ukrepi:

Nanesite le na ciljna občutljiva mesta. Samo za odrasle. Ni priporočljivo za nosečnice in doječe matere, osebe z anamnezo konvulzivnih ali epileptičnih motenj in ljudi z znano alergijo na katero koli izmed sestavin. Ne uporabljajte, če ste alergični na salicilate.  Izogibajte se stiku z očmi, sluznicami in poškodovano kožo. Uporabo odsvetujemo alergikom, ki še niso opravili kožnega alergijskega testa. Hraniti zunaj dosega otrok. Po uporabi si operite roke. Samo za zunanjo uporabo.   

Osredotočeni na sestavine

Kodrolistna meta
mentha viridis
Rdeči bor
pinus sylvestris
Širokolistna sivka
lavandula latifolia
Zelenka (gaulterija)
gaultheria procumbens (wintergreen)
Rožmarin
Rosmarinus officinalis cineoliferum

MUSCLES & JOINTS® Pomirjevalni balzam s 14 eteričnimi olji

Balzam za sproščujočo masažo mišic vsebuje 14 eteričnih olj s pomirjevalnimi lastnostmi ter kafro in mentol naravnega izvora.

Pakiranje: 30 ml

MUSCLES & JOINTS® Gel za mišice in sklepe s 14 eteričnimi olji

Gel za mišice in sklepe s 14 eteričnimi olji
Za lajšanje bolečin v mišicah in sklepih s takojšnjim in dolgotrajnim učinkom.

Medicinski pripomoček

Pakiranje: 60 ml

MUSCLES & JOINTS® Masažni roller s 14 eteričnimi olji

Masažni roller s 14 eteričnimi olji  lajša bolečine v mišicah in sklepih po vadbi in pri ljudeh, nagnjenih k tovrstnim težavam. Nanos pred športno aktivnostjo omogoča optimalno zmogljivost.

Medicinski pripomoček

Pakiranje: 75 ml

MUSCLES & JOINTS® Cryo Pure masažni roller s hladilnim učinkom

Roller za mišice in sklepe s hitrim, intenzivnim in dolgotrajnim hladilnim učinkom. Odličen za blaženje bolečin po športnih in vsakodnevnih fizičnih naporih. »Krio« metoda je tradicionalna metoda z nanosom hladnih snovi na ciljno področje. 

Pakiranje: 75 ml

MUSCLES & JOINTS® Cryo Pure Gel za mišice in sklepe

Cryo Pure® gel za mišice in sklepe vsebuje 14 eteričnih olj in ima sproščujoč vonj naravnega mentola. Zagotavlja hiter intenziven in dolgotrajen učinek.  "Krio" metoda v tradicionalni medicini uporablja nanos hladu na prizadeto področje.

Pakiranje: 80 ml

MUSCLES & JOINTS® Cryo Pure pršilo za mišice in sklepe s hladilnim učinkom 

Pršilo za mišice in sklepe s 14 eteričnimi olji s  sproščujočim vonjem. S svojo nemastno teksturo omogoča prijetno masažo in zagotavlja hitro, učinkovito in dolgotrajno sproščanje prizadetih področij.

Pakiranje: 150 ml