Mišice & sklepi

Premagajte kronične ali akutne bolečine, ki so posledica športne aktivnosti ali vsakodnevnih fizičnih obremenitev z izdelki iz 100 % naravnih aktivnih sestavin.

Sorodni izdelki

MUSCLES & JOINTS® Pomirjevalni balzam s 14 eteričnimi olji

Balzam za sproščujočo masažo mišic vsebuje 14 eteričnih olj s pomirjevalnimi lastnostmi ter kafro in mentol naravnega izvora.

Pakiranje: 30 ml

MUSCLES & JOINTS® Gel za mišice in sklepe s 14 eteričnimi olji

Gel za mišice in sklepe s 14 eteričnimi olji
Za lajšanje bolečin v mišicah in sklepih s takojšnjim in dolgotrajnim učinkom.

Medicinski pripomoček

Pakiranje: 60 ml

MUSCLES & JOINTS® Masažni roller s 14 eteričnimi olji

Masažni roller s 14 eteričnimi olji  lajša bolečine v mišicah in sklepih po vadbi in pri ljudeh, nagnjenih k tovrstnim težavam. Nanos pred športno aktivnostjo omogoča optimalno zmogljivost.

Medicinski pripomoček

Pakiranje: 75 ml

MUSCLES & JOINTS® Cryo Pure masažni roller s hladilnim učinkom

Roller za mišice in sklepe s hitrim, intenzivnim in dolgotrajnim hladilnim učinkom. Odličen za blaženje bolečin po športnih in vsakodnevnih fizičnih naporih. »Krio« metoda je tradicionalna metoda z nanosom hladnih snovi na ciljno področje. 

Pakiranje: 75 ml

MUSCLES & JOINTS® Cryo Pure Gel za mišice in sklepe

Cryo Pure® gel za mišice in sklepe vsebuje 14 eteričnih olj in ima sproščujoč vonj naravnega mentola. Zagotavlja hiter intenziven in dolgotrajen učinek.  "Krio" metoda v tradicionalni medicini uporablja nanos hladu na prizadeto področje.

Pakiranje: 80 ml

MUSCLES & JOINTS® Cryo Pure pršilo za mišice in sklepe s hladilnim učinkom 

Pršilo za mišice in sklepe s 14 eteričnimi olji s  sproščujočim vonjem. S svojo nemastno teksturo omogoča prijetno masažo in zagotavlja hitro, učinkovito in dolgotrajno sproščanje prizadetih področij.

Pakiranje: 150 ml