DOBRO POČUTJE

PURESSENTIEL® DAILY WELL-BEING

HEADACHE Roll-on za lajšanje glavobola z 9 eteričnimi olji

Roll-On za lajšanje glavobola s klinično dokazano učinkovitostjo pri migrenskem glavobolu. Kombinacija masaže, osvežujočega učinka masažne kroglice in 9 eteričnih olj s sproščujočimi in pomirjevalnimi lastnostmi predstavlja hitro in učinkovito rešitev za trenutno sprostitev napetosti in lajšanje bolečine. 

Pakiranje: 5 ml

O izdelku:

Roll-on za lajšanje glavobola z 9 eteričnimi olji dokazano zmanjša jakost glavobola in glavobola povezanega z migreno. Kombinacija masaže, osvežujočega učinka masažne kroglice in 9 eteričnih olj s sproščujočimi in pomirjevalnimi lastnostmi predstavlja hitro in učinkovito rešitev za trenutno sprostitev napetosti in lajšanje bolečine. Zagotavlja takojšnjo osvežitev. Priročno pakiranje omogoča praktično in enostavno uporabo kjer koli in kadar koli. Nemastna tekstura se hitro vpije.   

 

Prednosti:

AROMATERAPEVTSKI IZDELEK

Vsebuje botanično in biokemijsko opredeljena eterična olja najvišje kakovosti

  • 99,7 % sestavin naravnega izvora
  • Koža ga odlično prenaša
  • Brez sintetičnih dišav
  • Brez mineralnih olj 
  • Brez barvil

 

Navodilo:

Izdelek je medicinski pripomoček in je v skladu s predpisi označen s CE oznako. Pred uporabo preberite navodilo. 

Pred vsako uporabo dobro pretresite Roll-On. Takoj ko zaznate bolečino, s kroglico Roll-Ona zmasirajte vsako akupresurno točko na področjih senc, obrvi, vratu in trapezaste mišice. Vsako točko masirajte s krožnimi gibi približno 5 sekund. Akupresurne točke poiščite na originalni ovojnini izdelka.  Po potrebi ponovite. 

Sestavine:

Eterična olja: modri evkalipt, prava sivka, rožmarin CT cineol, rdeča mirta, origano, rimska kamilica, ravintsara (listi kafrovca), bazilike in poprove mete.

Previdnostni ukrepi:

Ne uporabljajte pri otrocih, mlajših od 10 let, nosečnicah in doječih materah in pri osebah z anamnezo konvulzivnih ali epileptičnih motenj. Izogibajte se stiku z očmi, sluznicami in poškodovano kožo. Uporabo odsvetujemo alergikom, ki še niso opravili kožnega alergijskega testa. Hraniti zunaj dosega otrok. Samo za zunanjo uporabo.

Zanimivosti:

Takoj ko začutite napetostni glavobol, 12-krat počasi globoko vdihnite in izdihnite. Učinek zagotovljen! 

Delate v pisarni? Računalniki so najhujši sovražnik tenzijskih glavobolov. Prilagodite svetlost zaslona, ne sedite preblizu zaslona in si takoj, ko zaznate, da ste zelo utrujeni, privoščite kratek odmor. 

Osredotočeni na sestavine

Rimska kamilica
Chamomilla recutita flower extract
Modri evkalipt
Eucalyptus globulus
Prava sivka
Lavandula angustifolia
Poprova meta
Mentha x piperita
Bazilika
Ocimum basilicum