PROTI PIKOM
PURESSENTIEL® ANTI STING

Roll-On repelent za obraz in telo

Repelent za obraz in telo zagotavlja do 7 ur zaščite pred navadnimi, tigrastimi in tropskimi komarji, pred klopi in pred peščenimi muhami.

Pakiranje: 50 ml

O izdelku:

Puressentiel ANTI – STING Roll-On repelent za obraz in telo v edinstvenem pakiranju zagotavlja dolgotrajno zaščito pred navadnimi, tigrastimi in tropskimi komarji, pred klopi in pred peščenimi muhami. Mlečna emulzija vsebuje 5 botanično in biokemijsko opredeljenih eteričnih olj iz ekološke pridelave in močno aktivno učinkovino rastlinskega izvora, ki jo pridobivamo iz eteričnega olja limonskega evkalipta.

Repelent v obliki roll-ona je priročen, praktičen in kot nalašč za uporabo na izpostavljenih mestih (obraz, vrat, gležnji…). Uporabite ga lahko ob vsaki priložnosti.

 

Prednosti:

 • S sestavinami ekološkega porekla
 • Od dopolnjenega 3. leta starosti
 • Brez nevrotoksičnih repelentov
 • Dermatološko preizkušeno
 • Za občutljivo kožo
 • Brez konzervansov
 • Brez sintetičnih dišav
 • Do 7 ur zaščite
 • Do 6 ur vlaženja

 

Dokazana učinkovitost:

Laboratorijsko preizkušena učinkovitost:

 • do 7 ur zaščite pred komarji vrst Culex pipiens (navadni komar), Aedes albopictus (tigrasti komar) in Aedes aegypti (komar ščitar),
 • do 6,5 ur zaščite pred komarji vrste Anopheles gambiae (tropski komar oz. komar mrzličar),
 • do 6 ur zaščite pred peščenimi muhami
 • do 5 ur zaščite pred klopi.

V skladu z veljavnimi predpisi so bili preizkusi učinkovitosti in dokazi nestrupenosti do okolja opravljeni na nevretenčarjih (učinkovitost: komarji, klopi, peščene muhe, bolhe in stenice, oblačilni molji, uši, pršice itd., dokaz nestrupenosti za okolje: Danio rerio).

Navodilo:

Pozorno preberite in upoštevajte vsa navodila. Pred uporabo dobro pretresti. Nanesite neposredno na izpostavljena mesta na telesu in obrazu, nato pa nanos enakomerno razporedite z dlanmi. Po nanosu si temeljito operite roke. Nanos ponovite 2- do 3-krat na dan, če je potrebno. Plavanje in potenje lahko zmanjšata čas trajanja zaščite. Pri otrocih, starejših od treh let, ne presezite odmerka 2 g na dan. 

Sestavine:

Aktivna snov: Hidrirano in ciklizirano eterično olje limonskega evkalipta (Eucalyptus citriodora) (CAS 1245629 -80-4) : 30% (m/m). Biocidni proizvod z repelentnim učinkom TP19/ PT19.

Vsebuje**: EVKALIPTOL, DL-CITRONELOL, ETERIČNO OLJE LAVANDINA (Lavandula hybrida grosso), CITRONELAL, LINALOL, [R]-P-MENTA-1,8-DIEN, ETERIČNO OLJE NIAULIJA (Melaleuca viridiflora). Lahko povzroči alergijski odziv.

**snovi, naravno prisotne v eteričnih oljih.

Previdnostni ukrepi:

Ne uporabljajte pri otrocih, mlajših od treh let, pri občutljivih osebah kot so nosečnice in doječe matere in pri ljudeh z anamnezo anamnezo konvulzivnih ali epileptičnih motenj. Izogibajte se stiku z očmi, sluznicami in poškodovano kožo. Hraniti zunaj dosega otrok.

OPOZORILA: Lahko povzroči alergijski odziv. Vnetljiva tekočina in hlapi. Povzroča hudo draženje oči. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: Poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Hraniti na hladnem. Odstraniti vsebino/posodo pri pooblaščenem zbiralcu ali odstranjevalcu nevarnih odpadkov.

Proizvaja: Laboratoire PURESSENTIEL® – Avenue Molière 144, 1050 Bruselj – Belgija , www.puressentiel.com Izdelano v Franciji

UFI: VUHR-231P-Q003-53G8

POZOR

Obvezno dodaj sliko piktograma

 

 

Osredotočeni na sestavine

Čajevec
Melaleuca alternifolia
Javanska limonska trava (citronela)
Cymbopogon winterianus
Poprova meta
Mentha x piperita
Niauli
Melaleuca viridiflora
Lavandin
Lavandula hybrida grosso

Sorodni izdelki

Anti-Sting Repelent v pršilu za dojenčke in otroke

Repelent za dojenčke nudi dolgotrajno in učinkovito zaščito pred piki komarjev, vključno s tigrastimi komarji, pred klopi ter drugimi pikajočimi in grizočimi insekti kot so npr. peščene muhe.

Pakiranje: 60 ml

Anti-Sting Roll On s pomirjevalnim učinkom z 11 eteričnimi olji

Roll-on z edinstveno kombinacijo enajstih eteričnih olj je odličen pri pikih insektov, drugega mrčesa in draženju zaradi rastlin. Takoj pomiri nadležno srbenje in draženje.

Pakiranje: 5 ml

Anti-Sting Roll-on repelent za obraz in telo

Repelent za obraz in telo zagotavlja do 7 ur zaščite pred navadnimi, tigrastimi in tropskimi komarji, pred klopi in pred peščenimi muhami.

Pakiranje: 50 ml

Anti-Sting Pršilo proti komarjem in drugim insektom

Učinkovito in dolgotrajno (do 7 ur) odganja komarje in ostale pikajoče insekte v obremenjenih zmernih in tropskih področjih. Vsebuje aktivno učinkovino naravnega izvora.

Pakiranje: 75 ml

Anti-Sting Pršilo proti komarjem in drugim insektom

Učinkovito in dolgotrajno (do 7 ur) odganja komarje in ostale pikajoče insekte v obremenjenih zmernih in tropskih področjih. Vsebuje aktivno učinkovino naravnega izvora.

Pakiranje: 200 ml

Anti-Sting Pomirjevalna krema za dojenčke

Skrbno formulirana pomirjevalna krema za nego občutljive kože dojenčkov in malčkov po pikih insektov, rastlinskih ožigih in drugih razlogih za draženje.

Pakiranje: 60 ml

Anti-Sting Intenzivna pomirjevalna krema

Pomaga blažiti razdraženost in srbež, ki ju povzročajo piki žuželk ter blaži reakcije kože na rastline.

Pakiranje: 40 ml