Dihala

Naravni odgovor za zdravje dihalnih poti in uspešno premagovanje prehladov ter drugih zimskih nevšečnosti in sezonske preobčutljivosti.

RESPIRATORY® Hipertonično pršilo za nos

Pršilo za nos za zmanjšanje občutka zaprtega oz. zamašenega nosu z eteričnimi olji iz ekološke pridelave. Pri prehladu, nahodu, sinuzitisu, senenemu nahodu in drugih vrstah alergij.

Pakiranje: 15 ml

RESPIRATORY® sirup za lajšanje kašlja

Vsebuje 100 % naravnih sestavin, vključno z medom, propolisom, ameriškim slamnikom, acerolo in eteričnimi olji, ki pomirjajo vneto grlo, žrelo in glasilke.

Medicinski pripomoček

Pakiranje: 125 ml

RESPIRATORY® Throat Drops mehke pastile za grlo z meto in evkaliptom

Mehke pastile z eteričnima oljema mete in evkalipta z blagodejnim učinkom na grlo, žrelo in glasilke. Pomirjajo razdraženo sluznico ustne votline, ščitijo pred nadaljnjim draženjem in tako omogočijo hitro okrevanje. So brez sladkorjev in prijetnega osvežujočega okusa. 

Pakiranje: 45 g

RESP OK®

  Prsni balzam za dojenčke

Prsni balzam je prva pomoč pri dihalnih težavah vašega otroka. Masaža s tem vlažilnim in hranilnim balzamom olajša dihanje, pomaga čistiti dihalne poti in omogoča sproščanje pred spanjem. 

Pakiranje: 30 ml

RESPIRATORY® Air Spray Pršilo za prostor z 18 eteričnimi olji

Pršilo z 18 eteričnimi olji blagodejno deluje na dihala in predstavlja naravno pomoč ob prvih znakih prehlada ali senenega nahoda. Omogoča ponovno svobodo dihanja. Posebej priporočljiva je uporaba v zimskih mesecih. Poreklo sestavin nadzira Ecocert Greenlife. 

Pakiranje: 20 ml

RESPIRATORY® Pršilo za grlo

Pršilo za grlo z naravnimi eteričnimi olji z blagodejnim učinkom na razdraženo grlo, žrelo in glasilke. Eterično olje materine dušice pomaga pri optimalnem delovanju dihal. 

Pakiranje: 15 ml

RESP OK®

  Inhalator za nos

Očisti in odpira dihalne poti, obenem pa pomirja razdraženo sluznico. 100 % naraven izdelek, ki olajša dihanje skozi nos. 

Pakiranje: 1 ml