PROTI UŠEM

ANTI LICE

Losjon za zatiranje ušivosti z glavnikom

Losjon s 100 % naravnih sestavin brez nevrotoksičnih insekticidov. Edinstvena kombinacija šestih rastlinskih olj, ki uničujejo uši in gnide ter štirih eteričnih olj, ki učinkujejo antiseptično in pomirjajo razdraženo lasišče. 

Medicinski pripomoček

Pakiranje: 100 ml

O izdelku:

Znebite se uši v samo 10 minutah**. Puressentiel Anti-lice losjon za zatiranje ušivosti z dokazano učinkovitostjo je kot nalašč za uničevanje uši, njihovih ličink in gnid. Učinkuje tako, da zapre dihalne odprtine uši in njihovih razvojnih oblik in povzroči smrt z zadušitvijo. Formula s šestimi rastlinskimi olji in štirimi eteričnimi olji uniči uši, obenem pa hrani lase in pomirja razdraženo lasišče. Dermatološko preizkušeno. Ne draži lasišča.

Nežna, lasem in okolju prijazna formula. Po nanosu so lasje svilnati, mehki, svetleči in imajo svež, prijeten vonj. Steklenička z aplikatorjem omogoča enostaven nanos. Losjon je primeren za uporabo pri otrocih, starejših od treh let, in pri odraslih.

Prednosti: 
 • Učinkovito odpravi uši v 10 minutah
 • Učinkuje že po prvem nanosu
 • 100 % sestavin naravnega izvora
 • 0 % nevrotoksičnih insekticidov
 • Brez potisnih plinov
 • Brez konzervansov
 • Brez silikona

Navodilo:

Izdelek je medicinski pripomoček, ki je v skladu z zakonodajo označen s CE oznako. Pred uporabo natančno preberite navodila. Puressentiel® ANTI – LICE losjon izdatno nanesite na suhe lase, pramen za pramenom tako, da zagotovite popolno prekrivanje vsakega lasu. Pustite učinkovati 10 minut. Po uporabi lase operite S Puressentiel® ANTI-LICE nežnim ekološkim šamponom ali z običajnim šamponom. Da bi odstranili gnide, odmrle uši in njihove ličinke, lase temeljito prečešite s priloženim glavnikom. Nanos ponovite po treh dneh.

 • Za dolge lase: 1 pakiranje =  1 nanos
 • Za kratke do srednje dolge lase: 1 pakiranje = 2 – 3 nanosi

Za preprečevanje ušivosti in ponovne infestacije z ušmi uporabite Puressentiel® ANTI-LICE Pršilo proti ušem z repelentnim učinkom.

  Sestavine
  • Rastlinska olja: kokosovo olje, olje tamanu (olje aleksandrijskega lovorja), jojobino, sončnično, mandljevo in ricinusovo olje učinkujejo mehansko: zaprejo dihalne odprtine uši, njihovih ličink in gnid. Uši ne morejo razviti odpornosti, ker gre za mehanizem zadušitve.
  • Eterična olja sivke, nageljnovih žbic, čajevca in pelargonije lajšajo težave zaradi razdraženega in srbečega lasišča, saj pomirjajo in učinkujejo antiseptično
  Previdnostni ukrepi:

  Shranjujte pri sobni temperaturi (>15°C). Če se izdelek strdi (kar je popolnoma naraven fenomen), ga pred uporabo ogrejte v vroči vodi. Ne uporabljajte pri otrocih, mlajših od treh let, nosečnicah, doječih materah ali pri ljudeh s preobčutljivostjo oz. znano alergijo na katero od sestavin izdelka. Izogibajte se stiku z očmi in sluznicami. PRI STIKU Z OČMI:  Temeljito izperite pod tekočo vodo ali če je potrebno odstranite z rastlinskim oljem. Ne zaužijte. Hraniti zunaj dosega otrok, zavarovano pred svetlobo in viri toplote. Pri razlitju izdelka na gladkih površinah obstaja nevarnost zdrsa.

  Proizvajalec: Laboratoire PURESSENTIEL® IRELAND Ltd Harcourt centre Harcourt Road – Dublin 2, Irska www.puressentiel.com  Izdelano v Franciji.

   

   

  Osredotočeni na sestavine

  Čajevec
  Melaleuca alternifolia
  Géranium odorant
  pelargonium x asperum
  Lavande vraie
  lavandula angustifolia
  Nageljnove žbice
  Eugenia caryophyllus

  Sorodni izdelki

  ANTI-LICE® Nežen ekološki šampon za lajšanje odstranjevanja uši

  Naravni organski šampon z eteričnimi olji za učinkovito odstranjevanje gnid in mrtvih uši.

  Pakiranje: 200 ml

  ANTI-LICE® Losjon za preprečevanje ušivosti z glavnikom

  Losjon s 100 % naravnih sestavin brez nevrotoksičnih insekticidov. Edinstvena kombinacija rastlinskih olj, ki uničujejo uši in gnide ter eteričnih olj, ki učinkujejo antiseptično in pomirjajo razdraženo lasišče. 

  Pakiranje: 100 ml

   ANTI-LICE® Pršilo proti ušem z repelentnim učinkom

  Pršilo 100% rastlinskega porekla učinkuje repelentno in preprečuje naselitev uši na lasišče. V primeru epidemije ušivosti omogoča do 24 ur** učinkovite zaščite.

  Pakiranje: 75 ml