DIHALA

PURESSENTIEL® RESPIRATORY

Hipertonično pršilo za nos

Pršilo za nos za zmanjšanje občutka zaprtega oz. zamašenega nosu z eteričnimi olji iz ekološke pridelave. Pri prehladu, nahodu, sinuzitisu, senenemu nahodu in drugih vrstah alergij.

Medicinski pripomoček

Pakiranje: 15 ml

   

O izdelku:

Kombinacija hipertonične morske vode,  ekološke rožmarinove cvetne vode in ekoloških  eteričnih olj z nežnim učinkom na nosno sluznico, ki ne izsušuje in ne draži. Popolnoma naraven način za odmaševanje nosu. Lajša znake zamašenega nosu* in zmanjšuje količino nosnega izcedka v primeru prehlada, nahoda, sinuzitisa, nazofaringitisa, senenega nahoda in drugih alergij.  

Že v prvih minutah po uporabi odmaši nos in zmanjša količino nosnega izcedka. Nežno pršilo ne draži in ne izsušuje nosne sluznice.

 

Prednosti:

AROMATERAPEVTSKI IZDELEK

Medicinski pripomoček z aktivnimi učinkovinami 100 % naravnega izvora.

Vsebuje botanično in biokemijsko opredeljena eterična olja najvišje kakovosti.

  • Odpravi občutek zamašenega nosu.
  • Zmanjša količino nosnega izcedka.
  • Ne izsušuje nosne sluznice.
  • Ne draži.
  • 100 % naravnih sestavin.
  • Brez konzervansov – z morsko vodo
  • Brez potisnih plinov
Navodilo:

Pred uporabo dobro pretresti.

  • Odrasli: 2 razprška na nosnico (največ 5-krat na dan)
  • Otroci > 3 leta: 1 razpršek na nosnico (največ 5-krat na dan).

Po odprtju porabite v dveh tednih. 

 

Sestavine:

Hipertonična raztopina morske vode, propolis, ekološki hidrolat rožmarina, izvleček ameriškega slamnika, eterična olja listov kafrovca (ravintsare), pelargonije in evkalipta.

Previdnostni ukrepi

Izdelek je medicinski pripomoček, ki ima skladno z zakonodajo CE oznako. Pred uporabo preberite navodilo. 

* Pršilo ni primerno v primeru vnetij srednjega ušesa, mandljev (tonzilitisa) in grla (laringitisa), razen če tako svetuje zdravnik.

Hraniti zunaj dosega otrok. Ni priporočljivo za otroke, mlajše od 3 let, nosečnice ali doječe matere in osebe z alergijo na katero od sestavin zmesi (ameriški slamnik, propolis, cvetna voda rožmarina, eterična olja listov kafrovca, pelargonije, evkalipta, niaulija in morska voda) ali naslednjih alergenov:limonen, citronelolgeraniollinalool, citral. Če ste v dvomih, svetujemo predhodno opravljanje kožnih alergijskih testov. Ni priporočljivo za osebe z anamnezo konvulzivnih ali epileptičnih motenj. 

V kolikor znaki kljub uporabi pršila ne izzvenijo, se posvetujte z zdravnikom ali zdravstvenim strokovnjakom. Pred uporabo pri ljudeh z diagnosticirano boleznijo ali pri otrocih se posvetujte z zdravnikom ali z zdravstvenim strokovnjakom. 

Odgovorni do okolja:

Za ohranjanje čistega okolja na ovojnini uporabljamo rastlinska črnila, karton za ovojnino pa je primeren za recikliranje in izvira iz trajnostno upravljanih gozdov. Prosimo, reciklirajte ovojnino, če jo boste zavrgli! 

Proizajalec:

Laboratoire PURESSENTIEL® IRELAND Ltd Laboratory, Harcourt center, Harcourt Road, Dublin 2, Irska, www.puressentiel.com  Izdelano v Franciji.

Osredotočeni na sestavine

Evkalipt
Eucalyptus radiata
Morska voda

Sorodni izdelki

RESPIRATORY® Hipertonično pršilo za nos

Pršilo za nos za zmanjšanje občutka zaprtega oz. zamašenega nosu z eteričnimi olji iz ekološke pridelave. Pri prehladu, nahodu, sinuzitisu, senenemu nahodu in drugih vrstah alergij.

Pakiranje: 15 ml

RESPIRATORY® sirup za lajšanje kašlja

Vsebuje 100 % naravnih sestavin, vključno z medom, propolisom, ameriškim slamnikom, acerolo in eteričnimi olji, ki pomirjajo vneto grlo, žrelo in glasilke.

Medicinski pripomoček

Pakiranje: 125 ml

RESPIRATORY® Pršilo za grlo

Pršilo za grlo z naravnimi eteričnimi olji z blagodejnim učinkom na razdraženo grlo, žrelo in glasilke. Eterično olje materine dušice pomaga pri optimalnem delovanju dihal. 

Pakiranje: 15 ml

Zanimivosti

 

Zamašen nos pogosto spremljata tudi boleče grlo in žrelo, ker virusi, ki povzročajo okužbe dihal, večinoma naselijo celotno področje zgornjih dihalnih poti.