MIŠICE IN SKLEPI 

PURESSENTIEL® MUSCLES & JOINTS

Cryo pure Masažni roller s hladilnim učinkom

Roller za mišice in sklepe s hitrim, intenzivnim in dolgotrajnim hladilnim učinkom. Priporočamo ga za lajšanje bolečin, ki so posledica športne aktivnosti in vsakodnevnih fizičnih obremenitev. Tradicionalna “krio” metoda s hlajenjem prizadetih področij učinkovito olajša bolečino. Vsebuje 14 eteričnih olj s sproščujočim vonjem.

Pakiranje: 75 ml

   

O izdelku

Puressentiel® MUSCLES & JOINTS Cryo Pure roller za mišice in sklepe s hladilnim učinkom s pomočjo masažne kroglice omogoča točkasto globoko masažo. Zagotavlja hiter, intenziven in dolgotrajen hladilni učinek in takojšnje olajšanje na občutljivih področjih. Praktičen roller z nemastno in nelepljivo teksturo zlahka uporabite tudi na težje dosegljivih mestih ne da bi si pri tem umazali roke.

Prednosti:

AROMATERAPEVTSKI KOZMETIČNI IZDELEK

Vsebuje biokemijsko in botanično opredeljena eterična olja najvišje kakovosti.

 • Preizkušena toleranca
 • 99,6 % sestavin naravnega izvora
 • Brez konzervansov
 • Brez sintetičnih dišav
 • Brez mineralnih olj
 • Brez barvil
  Dokazana učinkovitost

  Preizkušeno pod nadzorom dermatologov in fizioterapevtov.

   • Hiter, intenziven in dolgotrajen občutek hlajenja
   • Takojšnja pomiritev občutljivih področij
   Navodilo:

   Roller pred uporabo dobro pretresite, nato pa nanesite neposredno na občutljivo mesto (hrbet, vrat, ramena, komolce, zapestja, dlani, stegna, meča, gležnje, stopala…) 3 x na dan. Masažna kroglica je kot nalašč za masažo lokaliziranih področij. Zaključite z manualno masažo, če je potrebno. V tem primeru si po uporabi umijte roke.

   Sestavine:

   voda, kaprilični/kaprični triglicerid, mentol, gliceril stearat citrat, behenilni alkohol, gliceril, inulin lavril karbamat,  eterično olje kodrolistne mete (Mentha viridis), ksantan gumi, gliceril stearat, natrijev benzoat, eterična olja širokolistne sivke (Lavandula latifolia), rdečega bora (Pinus sylvestris), citronska kislina, eterična olja zelenke (Gaultheria procumbens), rožmarina (Rosmarinus officinalis), lavandina (Lavandula hybrida grosso), ylang-ylanga (Cananga odorata), majarona (Origanum majorana), niaulija (Melaleuca viridiflora), atlaške cedre (Cedrelopsis grevei), nageljnovih žbic (Eugenia caryophyllus), laškega smilja (Helichrysum italicum), limonskega evkalipta (Eucalyptus citriodora), javanske limonske trave (Cymbopogon winterianus), natrijev hidroksid, limonen*, linalool*, evgenol*, geraniol*, benzil benzoat*, benzil salicilat*, citronelol*, citral* 

   *snovi, naravno prisotne v eteričnih oljih. 

   Odgovorni do okolja:

   Za ohranjanje čistega okolja na ovojnini uporabljamo rastlinska črnila, karton za ovojnino pa je primeren za recikliranje in izvira iz trajnostno upravljanih gozdov. Prosimo, reciklirajte ovojnino, če jo boste zavrgli!

   Previdnostni ukrepi:

   Nanesite le na ciljna občutljiva mesta. Samo za odrasle. Ni priporočljivo za nosečnice in doječe matere, osebe z anamnezo konvulzivnih ali epileptičnih motenj in ljudi z znano alergijo na katero koli izmed sestavin. Ne uporabljajte, če ste alergični na salicilate.  Izogibajte se stiku z očmi, sluznicami in poškodovano kožo. Uporabo odsvetujemo alergikom, ki še niso opravili kožnega alergijskega testa. Hraniti zunaj dosega otrok. Po uporabi si operite roke. Samo za zunanjo uporabo. 

   Osredotočeni na sestavine

   Rdeči bor
   Pinus sylvestris
   Širokolistna sivka
   Lavandula latifolia
   Ylang-ylang
   Cananga odorata
   Niauli
   Melaleuca viridiflora
   Javanska limonska trava
   Cymbopogon winterianus

   MUSCLES & JOINTS® Pomirjevalni balzam s 14 eteričnimi olji

   Balzam za sproščujočo masažo mišic vsebuje 14 eteričnih olj s pomirjevalnimi lastnostmi ter kafro in mentol naravnega izvora.

   Pakiranje: 30 ml

   MUSCLES & JOINTS® Gel za mišice in sklepe s 14 eteričnimi olji

   Gel za mišice in sklepe s 14 eteričnimi olji
   Za lajšanje bolečin v mišicah in sklepih s takojšnjim in dolgotrajnim učinkom.

   Medicinski pripomoček

   Pakiranje: 60 ml

   MUSCLES & JOINTS® Masažni roller s 14 eteričnimi olji

   Masažni roller s 14 eteričnimi olji  lajša bolečine v mišicah in sklepih po vadbi in pri ljudeh, nagnjenih k tovrstnim težavam. Nanos pred športno aktivnostjo omogoča optimalno zmogljivost.

   Medicinski pripomoček

   Pakiranje: 75 ml

   MUSCLES & JOINTS® Cryo Pure masažni roller s hladilnim učinkom

   Roller za mišice in sklepe s hitrim, intenzivnim in dolgotrajnim hladilnim učinkom. Odličen za blaženje bolečin po športnih in vsakodnevnih fizičnih naporih. »Krio« metoda je tradicionalna metoda z nanosom hladnih snovi na ciljno področje. 

   Pakiranje: 75 ml

   MUSCLES & JOINTS® Cryo Pure Gel za mišice in sklepe

   Cryo Pure® gel za mišice in sklepe vsebuje 14 eteričnih olj in ima sproščujoč vonj naravnega mentola. Zagotavlja hiter intenziven in dolgotrajen učinek.  "Krio" metoda v tradicionalni medicini uporablja nanos hladu na prizadeto področje.

   Pakiranje: 80 ml

   MUSCLES & JOINTS® Cryo Pure pršilo za mišice in sklepe s hladilnim učinkom 

   Pršilo za mišice in sklepe s 14 eteričnimi olji s  sproščujočim vonjem. S svojo nemastno teksturo omogoča prijetno masažo in zagotavlja hitro, učinkovito in dolgotrajno sproščanje prizadetih področij.

   Pakiranje: 150 ml