DIHALA

PURESSENTIEL® RESPIRATORY

Pršilo za grlo

Prehransko dopolnilo s propolisom, medom, ameriškim slamnikom in eteričnimi olji evkalipta, poprove mete, rožmarina in timijana.

Pršilo za grlo z naravnimi eteričnimi olji z blagodejnim učinkom na razdraženo grlo, žrelo in glasilke. Pomaga pri optimalnem delovanju dihal.

Pakiranje: 15 ml

O izdelku:

Puressentiel® Respiratory pršilo za grlo v vsebuje eterični olji mete in timijana. Meta pomirja razdraženo grlo, žrelo in glasilke, timijan pa omogoča optimalno delovanje dihal. Pršilo omogoča hitro olajšanje na mestu draženja ali bolečine in je prijetnega okusa.

Prednosti:

Prehransko dopolnilo z aktivnimi učinkovinami 100 % naravnega izvora.

Vsebuje botanično in biokemijsko opredeljena eterična olja najvišje kakovosti.

 

 • Brez barvil
 • Brez glutena
 • Brez konzervansov
 • Brez umetnih barvil
 • Brez potisnih plinov
  Odgovorni do okolja:

  Za ohranjanje čistega okolja na ovojnini uporabljamo rastlinska črnila, karton za ovojnino pa je primeren za recikliranje in izvira iz trajnostno upravljanih gozdov. Prosimo, reciklirajte ovojnino, če jo boste zavrgli! 

    Navodilo:

    Pred uporabo dobro pretresti.

    • Odrasli: 2 – 3 razprške ob posamični uporabi usmerite v grlo 3 – 6-krat na dan.
    • Otroci > 7 let: 1 razpršek ob posamični uporabi usmerite v grlo 3 – 6-krat na dan

    Dnevnega odmerka ne smete prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

     Sestavine:

     Količinska sestava v 2,34 ml – najvišji dnevni odmerek za odraslo osebo): voda, saharoza, sredstvo za ohranjanje vlažnosti: glicerol, alkohol, tekoči izvleček propolisa 138 mg, med 124 mg, tekoči izvleček ameriškega slamnika (Echinaceapurpurea) 49,7 mg, eterično olje evkalipta (Eucalyptusradiata) 9,6 mg, eterično olje poprove mete (Menthapiperita) 3,9 mg, eterično olje rožmarina CT cineol (Rosmarinusofficinalis) 1,6 mg, eterično olje cvetočih vršičkov timijana CT thujanol (Thymusvulgaris) 1,5 mg, zgoščen limonin sok, emulgator: sojin lecitin. Brez glutena 

     Alkohol: 11% v/v  

     Previdnostni ukrepi:

     Izdelke, ki vsebujejo eterična olja, uporabljajte izključno kot je navedeno na ovojnini. Ni priporočljivo za nosečnice in doječe matere, otroke, mlajše od 7 let, ljudi z znano alergijo na čebelje proizvode in za osebe z anamnezo konvulzivnih ali epileptičnih motenj. Pred uporabo pri ljudeh z diagnosticirano boleznijo ali pri otrocih se posvetujte z zdravnikom ali z zdravstvenim strokovnjakom. Izogibajte se stiku z očmi. Če izdelek pride v oči, jih nekaj minut temeljito izpirajte z vodo.  Shranjujte v originalni ovojnini, zaščiteno pred svetlobo, zrakom in vročino. Ne razpršujte na vir toplote ali na občutljive tkanine. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

     Osredotočeni na sestavine

     Evkalipt
     Eucalyptus radiata
     Poprova meta
     Mentha x piperita
     Rožmarin (CT cineol)
     Rosmarinus officinalis cineoliferum
     Timijan 
     Thymus vulgaris
     Med

     Sorodni izdelki

     RESPIRATORY® Hipertonično pršilo za nos

     Pršilo za nos za zmanjšanje občutka zaprtega oz. zamašenega nosu z eteričnimi olji iz ekološke pridelave. Pri prehladu, nahodu, sinuzitisu, senenemu nahodu in drugih vrstah alergij.

     Pakiranje: 15 ml

     RESPIRATORY® sirup za lajšanje kašlja

     Vsebuje 100 % naravnih sestavin, vključno z medom, propolisom, ameriškim slamnikom, acerolo in eteričnimi olji, ki pomirjajo vneto grlo, žrelo in glasilke.

     Medicinski pripomoček

     Pakiranje: 125 ml

     RESPIRATORY® Throat Drops mehke pastile za grlo z meto in evkaliptom

     Mehke pastile z eteričnima oljema mete in evkalipta z blagodejnim učinkom na grlo, žrelo in glasilke. Pomirjajo razdraženo sluznico ustne votline, ščitijo pred nadaljnjim draženjem in tako omogočijo hitro okrevanje. So brez sladkorjev in prijetnega osvežujočega okusa. 

     Pakiranje: 45 g

     RESP OK®

       Prsni balzam za dojenčke

     Prsni balzam je prva pomoč pri dihalnih težavah vašega otroka. Masaža s tem vlažilnim in hranilnim balzamom olajša dihanje, pomaga čistiti dihalne poti in omogoča sproščanje pred spanjem. 

     Pakiranje: 30 ml

     RESPIRATORY® Air Spray Pršilo za prostor z 18 eteričnimi olji

     Pršilo z 18 eteričnimi olji blagodejno deluje na dihala in predstavlja naravno pomoč ob prvih znakih prehlada ali senenega nahoda. Omogoča ponovno svobodo dihanja. Posebej priporočljiva je uporaba v zimskih mesecih. Poreklo sestavin nadzira Ecocert Greenlife. 

     Pakiranje: 20 ml

     RESPIRATORY® Pršilo za grlo

     Pršilo za grlo z naravnimi eteričnimi olji z blagodejnim učinkom na razdraženo grlo, žrelo in glasilke. Eterično olje materine dušice pomaga pri optimalnem delovanju dihal. 

     Pakiranje: 15 ml

     RESP OK®

       Inhalator za nos

     Očisti in odpira dihalne poti, obenem pa pomirja razdraženo sluznico. 100 % naraven izdelek, ki olajša dihanje skozi nos. 

     Pakiranje: 1 ml